ior

NU kom jag hem från skolan, tjohej tjohoj. Och möttes av en kolsvart, tråkig och stökig lägenhet. Dysterheten kan ju inte bli mer total.
 
Jag hade åtminstone roligt i skolan först när jag mixade med Oscar (ångest som vanligt) sen när vi satt med mongogänget i K3 och problemlöste uppgiften som ska vara inne på tisdag. Det tog ju bara en sådär 6 timmar eller nåt? Huzzah. Och jag åt donken....... Förvisso bara pommes men fan vad äckligt det var??? Trodde inte jag någonsin skulle baila för donken men nu har jag uppenbarligen tappat smaken för sånt.
 
Känner mig så sjukt ensam just nu och nästintill ledsen och bara bleh. Är helt supervan med att alltid komma hem till mitt hjärta och få en puss eller två, och att somna i en varm famn på kvällen. Hur kan livet vara så avslaget bara för att ens sambo är borta några dagar?! Jag ville nästan stanna kvar i skolan och plugga mer för att slippa det haha, usch. *sobby bitch*
 
Emo-Jossan är på topp alltså. Funtar på om jag ska wowa en stund innan jag lägger mig eller om det blir en film? Fast jag har ingen bra film nedladdad så där sprack ju det... Nåväl, see you in the dream world my dears!