Every step brings me closer to my last

Det blev en heldag hos Christian i torsdags med massa skrivande, kebab och Halo 3. Jag var skitduktig och dödade flest, lovar och svär... Blev 8 sidor på den där jävla rapporten till slut. Fyfan, det hemskaste jag gjort på gymnasiet tror jag. Men nu är den ju klar i alla fall, woop woop.

Igår råkade jag och Carro försova oss lite men det gick ändå. Stockholm var trevligt, fats had e förj'vla ont i fötterna efter några timmar på stan med två shoppinggalningar. Vi såg Romeo och Julia, som jag tyckte var skitbra. Jag uppskattar bra teater! Det var så fint språk och en traaaagisk historia, och sen lite komiska inslag så man kunde skratta lite. Jag och Maja lyckades dock skratta ganska mycket i alla fall, för det satt en tant på en av balkongerna som såg så jävla rolig ut. Tyckte vi i alla fall, ehe.

Nu har jag varit och gratulerat mormor på hennes följsödaa och kramats med mina kusiner. Och så fick jag träffa mitt kusinbarn som bara är en vecka gammal. Så himla liten! Morris ska han heta haha!

Nä, nu ska jag rappa på, ferreberre hos cissi ska det ju bli. Måste förbi willys innan också. Asso shiiiiit