Sommarlov nu då.

I onsdags slutade vi äntligen. Jag kände mig faktiskt ganska thöt i min klänning. :B

Studentennn! Jag såg skitmycket folk jag kände igen och så, speciellt jullpullgull blabalbabalabla och company. Hennes föräldrar är så söta! Det tog en stund för Johanna att hitta oss, för hon trodde att vi inte skulle ha en skylt för att hon är dum och tror att vi är retarderade. :( Men sen kom hon i alla fall och alla skulle ta kort och så fick en en dröse blommor och nallar att hänga kring halsen. Stackare, måste varit jävligt tungt haha.

Drog hem och väntade på folk så kom Kissi sen och sånt där. Vi åt mat, kollade på yt-videos, åt tårta, kollade på kejsarens nya stil och sen när folket dragit åkte vi och hyrde 'House Bunny', 'Kung Fu Panda' och 'Step Brothers' . Den första var rolig och den andra också såklart. Har inte tittat på den tredje än, mwehe.

Pappa och Kristin åkte hem idag. Det verkar som att det är lättare för honom att lämna oss nu för tiden för han såg inte ens ledsen ut när vi sa hej då (han brukade i stort sett tjuta förr).

Kissis mamma kom och hämtade henne runt tolv idag för hon var tvungen att ta hand om hundarna. :c Men jag hade ändå ingen lust att gå på Strandfesten ikväll. Det är väl en högstadiegrej egentligen? Johan ville titta på Kung Fu Panda så vi gjorde det medan jag åt negerbollar och sånt.

Ooh, jag har diskuterat kött på EC också, hahahaha. Eller egentligen mer läst andras puckade och smarta kommentarer. Men det är alltid intressant. Det gick från att soyamat är äcklig till likheten mellan att svälta en hund och att skjuta en älg och att det finns gott om barr så det är onödigt att skjuta älgar. SÄL.

Spelade in en videonyss för att jag är något depriverad/efterbliven. Det blir y00t00b på det alltså!

puss