Defqon.1 2017 - Första steget

Det är 2017, jag har varit i Chile i 2 månader och jag är brunbränd som en pepparkaka. Men allt är inte nytt under solen - jorden är till exempel fortfarande rund och jag står på två ben. Jag vill dock fortsätta detta som ska föreställa mitt "comeback"-inlägg med något annat som är helt nytt: jag ska till Defqon.1 i år!
 
Jag vet inte vad som fick mig att bestämma mig för att lägga ut tusentals kronor för ett festivaläventyr i Holland. Kanske var det en längtan efter att uppleva en festival i allmänhet, att få dela på upplevelsen med mina vänner, eller att för en gångs skull göra något riktigt stort i sommar. Varför det än skedde, så tog jag i alla fall beslutet att lägga undan en summa pengar till Defqon.1.
 
Första steget är givetvis att skaffa sig en biljett, och vi som hade förregistrerat hos Coretours oss fick köpa biljetterna idag! And so we did. Så nu är det första och mest kritiska steget avklarat, och jag är 3500kr fattigare. Det kommer det vara värt.
 
På en torsdag i slutet av juni kommer jag, Philip och Björn åka till Stockholm och möta upp två andra, Danielle och Viktor, och äta något gott innan vi beger oss mot Coretours bussar. Sen hoppar vi på Buss #1 där ett fyra dagars äventyr tar vid. Bussen kör neråt i Sverige, över Danmark och sedan ner till Holland där vi är framme på fredagen. Under resan kommer också Björn att spela (<3)!
 
Väl framme är det helt enkelt bara fest, stoj, umgänge och ren eufori under tre dagar (själva festivalen är lör-sön, men det är givetvis förfest på fredagen). Därefter blir det efterfest, sova lite, packa ihop och sen bär det av tillbaka till Sverige, antagligen med sjuk längta-tillbaka-ångest.
 
Varför berättar jag det här för er? Jo, för jag är så grymt t a g g a d! Jag kan knappt bärga mig! Ändå befinner jag mig i ett slags paradis i jämförelse med mina svenska bekanta som plågas av snöslask, regn och rusk. Jag har till och med redan fixat ett par utav mina outfits till festivalen. Nu fattas bara att lära sig dansa lite mer propert än jag har gjort tidigare...
 
Någon man inte skulle tacka nej till att få se och dansa till i sommar är Noisecontrollers. Bara titta, och längta dit.