Sammmanandfd

Dags för en liten summering tycker jag!

Onsdag: Fick reda på att jag får VG i geografi. Gött det, hatar fan ömnet så hårt. Sen var det då PROMENAD på eftermiddagen. Vi gick en hel jävla mil (9 km men ändå). Det slank inte ur en enda positiv sak or varken min eller Majas mun under två timmar. xD Sen gick vi till Ekeliden och fikade för att kladdkakan där är så himla mycket godare än på Som hemma. Plus att det är billigare. På kvällennn så hade jag tänkt lägga mig tidigt men så blev det la inte. Camade med hög sötkorv och sånt där med extra intressant innehåll vilket resulterade i att jag dygnade. Jag dog flera gånger för övrigt. BLUE BALLS HAHAAHAHA

Torsdag: Dammsög vardagsrummet klockan sju när mamma kom hem och drog till skolan runt halv tio helt superpigg typ. Sen började jag bli trött och nickade till nästan hela tiden haahhaa. Vi fick titta på 'Mitt stora feta grekiska bröllop' på engelskan. Lite rolig, plus att skådespelaren ser ut som Stefan, vår samhällskunskapslärare. xD Man kan väl säga att jag däckade vid fem och tänkte gå upp nån timma senare så jag skulle hinna till spinningen. Nej nej, jag vaknade sju av att Johanna kom in eller nåt och blev arg för att jag sovit så länge, sen somnade jag om och vaknade tio i elva, borstade tänderna och la mig igen. Lulz.

Fredag: Möööök, kollade på A Clockwork Orange. Jävligt bra film, fast jag mådde illa vid ett tillfälle så jag var tvungen att gå ut. Det var skitläskigt, det kändes som att jag kände samma hjälplöshet och ångest som han gjorde i filmen och jag ville nästan spy. :| Gick ut till toaletten och var kritvit i ansiktet hahahaa spå gick till skåpen och la mig på en bänk en stund. I vilket fall - skitbra film. Dock så håller jag med Maja om att den kunde slutat på ett annat sätt.

Så snart ska jag och in kära kusin (som åter har sovit över) cykla tillmormor och morfar för att käka. Johan ringde och väckte mig vid nio förut för att fråga om mitt lösenord till datorn. :| Han har nämligen tagit den med sig till Stockholm jävla horfittanus. Så jag kunde inte somna utan satte på mig bikini och gick ut och solade. Runt halv elva hör jag att mamma kommer och så har hon med sig en annan polis och en dröse ungar och en annan man. "Nej men oj här ligger nån och solar halvnaken. Med barn häromkring och allt!" Tack mamma för att du ringde och förberedde mig, typ. Jag hade liksom en bikiniöverdel och ett par rosa trosor på mig.

Låååångt inlägg hahahaa men ska leka med Kissi sen. Ska fan inte vara barnvakt när min sötis behöver mig. <3 'Yes Man!' eller? pöss höpp